EKJV PJ:n ajatuksia

Tällä hetkellä, tällä tiedolla, kokousrintamalta kevätkokous aikaa on pidennetty syyskuun loppuun. Muuten näyttää aika huonolta.

Kesäkuun / heinäkuun keikat on ohi ja suurella todennäköisyydellä myös elokuun / syyskuun loppu. Hurjimmat veikkailut ovat sitä mieltä, että epidemian huippu on vasta syksyllä. Jossain on ollut hurjimmat veikkailut, että joulu on mennyt ennenkuin tämä on ohi, toivon syvästi ettei niin pitkälle tarvitse mennä. Jos kesän / syksyn keikat ovat ohi, tulee eteen aika jolloin niin hallituksen (etenkin hallituksen) KUIN yksittäisten jäsenten tulee miettiä toimia, jolla saamme toiminnan jatkumaan vuoteen 2021. Meillä on vuosittaisella tasolla paljon tapahtumia, joissa olemme olleet mukana jo vuosia, eli meidän pitää jaksaa yli 2020 syksyn ja talven.

Olemme saaneet vakuutusmaksuja pienennettyä, tilitoimisto veloittaa tuntiveloituksen mukaan, normaali kuukaisimaksu, tässä säästämme varmasti kaikkein eniten.

Nyt ja etenkin nyt, kun tämä epidemia pitenee kysytään yhteistä tahtotilaa haluammeko, että EKJV sairastuu koronaan vai että EKJV taltuttaa koronan? Se on meissä. Kaikenlainen korvaava toiminta otetaan vastaan, tietysti rahasta.

Kaikenlainen toimintaamme tukeva, rahallisesti eteen päin vievä toiminta on nyt ilmiannettava. Kaikesta mistä maksetaan, tietysti minimiveloitteen niin salliessa.